Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Η ρομαντική βάπτιση με θέμα φορεματάκι & στεφανάκι Α' μέρος

Γεια σας!
Η πρώτη μου επίσημη ανάρτηση είναι για μια πολύ ρομαντική ροζ βάπτιση, την βάπτιση της Ιωάννας - Μαρίας η οποία είναι βαπτιστίκα  μου & ανιψιά μου! 
Το θέμα της βάπτισης θέλαμε να είναι κάτι πολύ κοριτσίστικο αλλά και ρομαντικό.Πρώτα επιλέξαμε τα χρώματα ροζ, εκρού & παλαιωμένο ροζ ,κατόπιν με πολύ ψάξιμο για κάτι ιδιαίτερο ξεκινήσαμε από το προσκλητήριο που ήταν ένα χαριτωμένο φορεματάκι .Πολύ λεπτομέρεια αλλά και πολύ δουλειά!


Μετά καταλήξαμε στις μπομπονιέρες!Στεφανάκια!!!Με χειροποίητα λουλουδάκια αλλά και υφασμάτινα διακοσμητικά πεταλούδες & καρδούλες. Εκατοντάδες ατελείωτα μέτρα δαντέλας και κορδέλας επιστρατεύτηκαν και βουνά λουλουδιών και μπαμπού στεφανιών για να γίνουν τα 150 στεφανάκια.Περιττό να σας πω ότι έγιναν ανάρπαστα!!!

Τα παιδάκια όμως δεν θα χαιρόταν τόσο πιστεύω με τα στεφανάκια, έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι άλλο από τα χεράκια μου  φυσικά!70 Μίνι άλμπουμ για φωτογραφίες ή σαν χρήση σημειωματάριου. Ροζ για τα κορίτσια και γαλάζιο για τα αγόρια.Εξ ολοκλήρου χειροποίητα!
Τα παιδάκια πήραν και έξτρα σακουλάκι με δωράκια και ζαχαρωτά

Προς το παρών αυτά!Σε επόμενη ανάρτηση τα υπόλοιπα!
Kisses!!!
post signature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...